Reménytelen.....

 2010.06.19. 13:18

Pár meccs kimaradt itt a blogon emiatt elnézést kérek attól a 20-25 olvasótól :) és most nem egy meccsről lesz beszámoló hanem valami katyvasz lesz.

Volt remény. Volt remény arra, hogy lesz foci és lesz játék a VB-n ami eredménnyel is párosul. Uruguay ! Argentína! és a tetves Görögök ! A második fordulóban játszottak, nyertek több gólt lőttek mint 1 ! és minimum 3 gól született ezen a 3 meccsen. Ez VB kérem szépen. Ez így oké. ( A franciákra nem térek ki mert mint említettem volt, szarok és amíg Domenech lesz a kapitány azok is maradnak. )
Tehát, az említett 3 csapaton felbuzdulva optimistán vártam,hogy na ! Elkezdődött a VB ! A Németek megalázzák a szerbeket ! USA szimpatikus játékát látva az első meccen és a 2006-os VB-n, valamint a szlovének végtelenül szar meccséből kiindulva úgy gondoltam,hogy a yenkik hozzák a 3 pontot. Angolok Algériát csak megverik, nincs az az Isten, hogy nem.

A nagy lófaszt !
Németek. VB esélyeseivé léptek elő nálam az első meccsük után írtam korábban. Hát elhamarkodott vélemény nyilvánítás volt, de azt hozzá kell tenni,hogy a többi nagy csapat sem brillírozik továbbra sem, úgyhogy még odaérhetnek. Mindenesetre a meccsen Klose kiállítása megpecsételte a nazionel elf sorsát. A szerb erős csapat. Meg is verték az übermenscheket. Siralmas. Azért egy X-et elvártam volna az Ausztrálokat 4-0 ra kiütő, szép játékot mutató németektől. A nagy lófaszt ! Németország - Szerbia 0 - 1

 
USA. Nyilván alig van közük a focihoz, de lelkesek és szimpatikusan, ügyesen játszanak azért. Valamint annak ellenére, hogy amerikaiak nem nagyképűek. Tudják, hogy hol a helyük a labdarúgás világában. Szlovéneket kár minősíteni az első meccsük után.
Végeredmény X természetesen.
USA a végére feljött,ahogy szokott kiegyenlítettek sőt egy harmadik gólt is betettek ami a nagy könyvben leírtaknak megfelelően is szabályos gól volt de gyakorlatilag sem volt benne kivetni való. Azonban a kopasz csoki úgy itélte meg, hogy ezt azért már mégsem kéne úgyhogy nem adta meg a győztes gólt az USA-nak. Pedig járt volna nekik, megdolgoztak érte. A bíróknak :
1. Fogalmuk nincs a lesről,hogy mi az és kizárólag olyankor intik be amikor nem volt les helyzet, és kizárólag akkor engedik el amikor ordító teszem azt 4 méteres les előzte meg a gólt ( Emlékezz B.München - Fiorentina )
2. Van amelyik a gól fogalmával sincs tisztában és senki sem tudja, hogy mi által vezérelve adnak meg szabálytalan és vesznek el érvényes gólokat. Érvényes gólt nem megadni, ez történt az USA 3-ik góljánál is. Talán ez a lehető legundorítóbb dolog ami történhet egy meccsen. Erről szól a foci. Gólokról. Így lehet meccset nyerni. Ezért nézik az emberek. És ez egy VB.
Megint egy olyan meccs amikor - hivatalosan - nem nyert a jobb csapat, igaz a gyengébbik sem. Dühítő. Szlovénia - USA 2-2

Anglia. Hát fuck off van köcsögök. Ilyen kerettel, ilyen nevekkel, ilyen klubcsapatokkal ahol ezek játszanak, ilyen bajnokságban ahol ezek játszanak, Algériával egy gól nélküli döntetlen ? Hát basszák már meg. Szánalom egyszerűen. De mivel a gól nélküli döntetleneket nem értékelem, itt most mégis pár gondolat erejéig megtettem úgyhogy be is fejezem. Anglia - Algéria 0 - 0
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekafocihoz.blog.hu/api/trackback/id/tr132093507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása