VB

 2010.06.13. 01:00

Világbajnokság 2010

Eddig nem vagyok elájulva. Az az 5 meccs ami eddig lement, valahogy nem győzött meg. Dél Afrika gyönyörű gólt lőtt Mexikónak és ennyi szépet láttam az 5 meccs alatt. Az eddig szerepelt 3 nagy csapat közül - Argentína, Franciaország, Anglia - egyik sem győzött meg, hogy ez egy jó VB lesz , sőt ! Argentína ugyan hozta a kötelezőt de sehogy se tudtak több gólt berámolni, Tevez - aki egyébként az egyik kedvenc játékosom - híre hamva sem volt a tudásának, gólérzékenyéségének, kapkodott, nagyon nem érezte. A Zseninek pedig nem jött össze az ami a Barcelonában összeszokott, remélem, hogy fordul a szerencséje a kis Lionel-nek.

Anglia naggyából ott folytatta ahol abbahagyta Japán ellen, csak itt lényegében ők basztak ki magukkal és Green révén egy öngóllal felérő gólt sikerült összeszedniük.

Franciákról kár is beszélni. Szarok. Amíg Domenech a szövetségi kapitány azok is lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekafocihoz.blog.hu/api/trackback/id/tr792077457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása