Dél-Afrika - Uruguay

 2010.06.16. 22:50

Értékelhető meccs, 3 gól, az esélyesebb nyert.

A meccs elején jobban kezdtek a házigazdák majd fordult a játék képe és Uruguay jobban nyomott. Ennek eredményeképp Diego Forlán a 24-ik percben egy jól eltalált távoli lövéssel megszerezte a vezetést. A lövés megpattant talán ezért is vágódott le úgy a Jabulani ahogy, szép gól volt.
A mérkőzés második gólját is Forlán szerezte a 80-ik percben, 11esből. A büntetőt megelőzően a dél-afrikai kapus buktatta Suárezt a játékvezető ki is állította. A csereként beállt kapusnak nem volt esélye hárítani a 11est, az uruguayiak 10ese ugyanis kíméletlenül bevarrta, ahogy azt kell. A mérkőzés ekkor dőlt el végleg 2-0 plusz egy kiállítás.
A végére maradt még egy bónusz 3ik gól, Suárez lágy íveléséből Álvaro Pereira talált be.

A mérkőzés legjobbja címet nálam Suárez kapja, a két gólt szerző Forlán ellenére aki az első játékos a VB-n aki duplázni tudott. Suárez remekül játszott, bejöttek a cselei, összehozott egy tizenegyest, gólpasszt adott, jó meglátásai voltak, csak a gól nem jött össze neki. Talán azért is mert eléggé faragták az afrikaiak, például szájba verték amitől fel is repedt a szája, kicsivel később biztos ami biztos alapon a szemébe is belekaptak.

Uruguay ezzel a győzelemmel 4 pontott gyűjtött két meccs alatt így jelenleg vezeti a csoportot.


Dék-Afrika - Uruguay 0-3

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekafocihoz.blog.hu/api/trackback/id/tr742087659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása