Elődöntők

 2010.07.08. 12:00

Elraboltak az UFO-k. Ezért maradt ki a fél VB itt a blogon.

De visszahoztak és most megírom,h mi is volt az elődöntőkben!

Uruguay - Hollandia

A jobb csapat nyert. Van Bronckhorst parádés bombagóljával szerezték meg a vezetést a hollandok. Borzalmas nagy gól volt : www.youtube.com/watch
Nagy hiányzó Luis Suarez most talán jobban kellett volna Uruguaynak mint valaha hiszen az Ajaxban remek szezont záró támadó biztos tudott volna hozzátenni valami pluszt a hollandok ellen.

A félidő vége előtt Forlan Van Bronckhorstéhoz hasonlóan nem kis góljával kiegyenlített, 1-1 el fordultak a csapatok. Félidőben De Zeeuw helyére érkezett Van der Vaart egyrészről azért, hogy javítsák a támadásokat másrészről pedig azért,hogy De Zeeuw kis túlzással életben maradjon, ugyanis Martin Caceres úgy rúgta fejbe, hogy öröm volt nézni..... illetve fájdalmas volt nézni: telirüszttel, pofán.

A továbbiakban már nem nagyon volt esélye Uruguaynak. Hollandok jobban játszottak 3-1 alakult az állás amikor is Forlant lecserélték, talán már elfogadták,h ez a meccs elment és maradt a bronzmeccs ezért biztos ami biztos lehozzuk Forlánt, pláne, hogy kicsit sérült is. A 92' ik percben Perreire még egy szép gólt bevágott az Oranje kapujába így kellemesen izgalmassá vált a végjáték voltak meleg pillanatai a hollandoknak, de csak nem sikerült egalizálni az eredményt.

Uruguay - Hollandia 2-3

--------------------------

Németország - Spanyolország

Hatalmas várakozás előzte meg a mérkőzést. Mindkét csapat esélyese volt a mérkőzésnek végül itt is a jobb csapat nyert, de azt hozzá kell tenni, hogy a németek Isten tudja miért, de amilyen formába lendültek a VB alatt abból a formából nem sokat mutattak meg igaz, ebben volt szerepe a spanyoloknak is.
A németek most előszőr találkoztak a VB-n komoly védelemmel. Ennek meg is lett az eredménye 0 gól, és volt egy hiányzó bizonyos Müller aki kiváló formában játszott a VB-n de eltiltása miatt nem léphetett pályára.
Spanyoloknál Vicente Del Bosque meghúzta amit megkellett és kihagyta a kezdőből Torrest és Pedrot tette be helyette a kezdőbe.Jól tette. Pedro magabiztosan és jól játszott, néha ez a magabiztosság önzőzésbe csapott át, ami ha nem lett volna lőhettek volna több gólt is a spanyolok, de volt.
A mérkőzés egyetlen gólját Puyol fejelte egy szögletből, kiválóan érkezett berobbant, védhetetlen fejes.
A Nationalelf még kűzdhet a bronzért - sanszos,hogy meg is lesz nekik - Spanyolok pedig döntősök és most előszőr világbajnokok lehetnek.

Németország - Spanyolország 0-1

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekafocihoz.blog.hu/api/trackback/id/tr742138240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása