Olaszország - Paraguay

 2010.06.14. 21:30

Béna olaszok vs. favágó paraguay-iak.

1. Félidő

Olaszok első 10-15 percben kellemes meglepetést okoztak. Fociztak és támadtak. Paraguay a favágáson kívűl nem sok ellenszert talált. Csakhogy 15 perc után az olaszok rájöttek, hogy ők igazából bénák és nem ezt várják tőlük. Ez az olasz válogatott szar. Pezzo di merda. Sajnos. Pepe az egyetlen üde színfoltja az Azzurri játékának, valamint De Rossinak voltak momentumai. Csatár gyakorlatilag nincs. A támadók játékáról mindent elmond a kommentátor -Egri Viktor - aranyköpése : " Iaquinta már épp letérdelt, hogy fejeljen ! "
Paraguay egy állított szituációból egy szép fejes góllal megszerezte a vezetést. Cannavaro lemaradt mint a borravaló, fel se ugrott. Valószínűleg azért mert már nem tud. Drasztikus változásra van szüksége a taljánoknak, mert ez így nulla. Kiesés lesz a vége ha így folytatják.

Szünet. Várjuk a második játékrészt.

 

2. Félidő

Buffon sérülésével és kényszerű cseréjével kezdődött a második félidő. Elképzelhetőnek tartom,hogy Buffon köszönte szépen a lehetőséget és közölte,hogy ő ebben nem vesz részt. Megtudom érteni.
Merem állítani,hogy az olaszok nem fogják megvédeni világbajnoki címüket, eddig se kellett nagy bátorság ahhoz, hogy valaki ezt állítsa de ez után a meccs után minden kérdőjel eloszlott. Ugyanakkor ne legyen igazam ! De amíg Iaquinta kezdő és végig is játszik egy meccset addig a csoportból való továbbjutás is kérdés. Vincenzo az életébe több gólt nem fog lőni se most, se máskor.
De Rossi mint karizmatikus játékos 1 gólt szerzett és ezzel pontott mentett a taljánoknak.
Totti, Pirlo és Del Piero úgy hiányzott mint egy falat kenyér. Nulla elképzelés volt az olaszok játékában. Próbálkoztak szélről, középről ment is úgy ahogy de az említett Iaquinta mivel képtelen a góleszerzésre ezért teljesen felesleges volt őt keresni a labdával. Gilardino helyett érkezett Di Natale aki idén olasz gólkirály lett, vele javult a támadójáték de nem eléggé. Gól már nem született.
 

Végeredmény : 1-1

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekafocihoz.blog.hu/api/trackback/id/tr112081948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása